میتوانیم بگوییم این جریان های افراطی- که به نظر من تا الان زمام امور را به دست نگرفتند: ۱-عکس العملی در مقابل جریان تقریبی هستند. ۲- نتیجه ی «رجوع به گذشته» است که در اثر بحران هویت و با فرایند جهانی شدن به وجود آمده است. ۳- و از مسائل سیاسی مشخصی تاثیر پذیرفته اند.
ما در دیاری زندگی می کنیم که بیش از 98 % جمعیت آن را برادران اهل سنت تشکیل می دهند. من بر خود می بالم که در این منطقه زندگی می کنم. اما مدتی است از بعضی مناطق بوهایی به مشام می رسد! بوی نفاق و تفرقه که بخصوص قشر جوان را هدف قرار داده است.
روزی نیست که
حسن الله یاری جوانی است افغانی که مدیریت شبکه ماهواره ای اهل بیت را بر عهده دارد. محوریت اصلی فعالیتهای این شبکه در ابتدا اختلافات تاریخی شیعه و سنی است. بحث های متهورانه و چالش برانگیز الله یاری با علمای اهل سنت نام او را زود بر سر زبانها انداخت. او
اشاره: در قسمت اول از مطلب «بترسید از سلفیان شیعه...» به کلیات تفکرات و اعمال جریان سلفی شیعی پرداختیم. اکنون در بخش دوم از این مطلب به معرفی افراد معروف و موثر این جریان می پردازیم.
آری! تا دیروزاز سلفیان سنی میترسیدیم؛ اما امروز به برکت سازمانهای اطلاعاتی سه گانهی آمریکایی، انگلیسی و اسرائیلی، شاهد ولادت و رشد جریان "تکفیری و تجهیلی"جدیدی هستیم. اما این بار در درون خانه ی شیعه. آری! سخن از «سلفیه ی شیعی» است. قهرمانان جریان