مسلمانان به دو گروه بزرگ سنی و شیعه تقسیم شده اند. با اینکه دو گروه به خدای یکتا و به رسالت محمد(ص) ایمان دارند ودر برابر عناصر اعتقاد که دین با آنها استوار میماند و وسیله نجات میباشد، متفق القول میباشند.
تلاش خواهیم کرد که همه ی اجزای میهن اسلامی را که سیاست غرب آن را پاره پاره نموده به یکدیگر پیوند دهیم. پیمان های بین المللی که میهن اسلامی را به کشورهای ضعیف و کوچک تبدیل کرده قبول نداریم. (مصر، سوریه، عراق، حجاز، یمن، تونس، الجزایر، مراکش و ... همه میهن اسلامی هستند)
آمریکایی ها قبل از تحولات بیداری اسلامی، مهمترین خطر منطقه را اسلام سیاسی معرفی می کردند و منظورشان ایران و اخوان المسلمین بود. حالا دولتهای قطر و ترکیه که گرایشات اخوانی دارند ایران را بیش از سعودی به خود نزدیک می بینند.
استاد سید هادی خسروشاهی
برای بررسی چگونگی روابط امروزه ایران و اخوان، باید ...
اخوان المسلمین یک جنبش فراملی اسلام گرای سنی است که در بسیاری از کشورهای جهان اسلام طرفدار دارد. این جنیش را میتوان بزرگترین گروه سیاسی سنی در جهان به شمار آورد که الهام بخش جنبش ها و حرکت های بسیاری در جهان اسلام بوده و هست.
مقدمه
در سال 1918 امپراطوری عثمانی از ارتش های انگلستان، فرانسه و عربهای متحد شکست خورد اما ...
پس از بالا گرفتن اختلافات میان برخی جریانات اسلامگرا با جریان مقاومتی که در مساله سوریه بر اصلاحات پافشاری می کرد و پس از گسترش خونریزی های جریانات مسلح و تکفیری در عراق و سوریه، جریانی در ایران و نیز شیعیان غیرایرانی شروع به تاکید بر این مساله کرد که اساسا نمی شود با اهل سنت ...
اخوان، تمام فرقه های اسلامی را از اختلاف های بیهوده برحذر می داشت و آنان را حول محور اصول اساسی اسلام که همواره در طول تاریخ سبب پیروزی شان بوده، متحد می ساخت.
البنا یک «مصلح» به معنى واقعى بود. او هیچگاه روى مسائل دینى به شیوه الازهر، با آن توضیحات و تبیینات نظرى، کار نکرد. او یک مرد «روحانى» به شکل متداول و سنتى نبود. البنا از اینکه درگیر مباحث پیچیده و طولانی کلامی شود پرهیز داشت. او معتقد بود زمان، زمان عمل است.
مکروه انجام نده تا عوام حرام مرتکب نشوند! در دوران کودکی با چند تن از دوستان انجمنی اسلامی راه انداختیم به نام «انجمن منع محرمات». ما برای کسانی که اعمال ناروا انجام می دادند و یا عبادات خود مخصوصا نماز را به جای نمی آوردند، نامه فرستاده و آنان
در پژوهشی که محمدعلی آذرشب، یکی از شخصیتهای معروف شیعه و از داعیان تقریب بین شیعه و سنی انجام داده است، خاطرات آیت الله محمدتقی قمی با حسن البنا را ذکر کرده است. در این تحقیق آمده است:
اشاره: شهید نواب صفوی رابطه تنگاتنگی با حسن البنا داشته و با وی همکاری می کرد. نواب یکی از مقالات حسن البنا را با مقدمه ای که بر آن می نویسد در نشریات زمان خود به چاپ می رساند. البنا در این مقاله اثبات می کند که آینده از آن اسلام است و تمدن غرب رفتنی