در آستانه سالروز ولادت پیامبر اسلام (ص) جشن وحدت مسلمانان آستارا با حضور مردم و مسئولان در روستای سنی نشین عنبران این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام کاظم حافظ نیا شامگاه یکشنبه در آئین جشن وحدت در مسجد محمد رسول الله (ص) روستای عنبران آستارا گفت: وحدت و همدلی جزو ضروریات دین اسلام است و مسلمانان باید نسبت به این امر آگاه بوده و آن را در عمل پیاده کنند.
وی افزود: امام خمینی (ره) با درایت و هوشمندی، هفته وحدت را نماد حقیقی دوستی و همدلی مسلمانان قرار داد و اجازه نداد دشمن بین مسلمانان تفرقه ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه وحدت در آموزه های دینی ما وجود دارد و شعار نیست، اضافه کرد: حضرت علی (ع) الگوی حقیقی وحدت بین مسلمانان است و ما باید راه آن امام همام را ادامه دهیم.
حافظ نیا ایمان راستین به اسلام و تعالیم قرآنی و دوری از جهل و انحرافات دینی را از عوامل وحدت بخش عنوان کرد و گفت: باید سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) که همان مودت و مهربانی بود، بیش از پیش ترویج یابد تا انسجام مسلمانان حفظ شود.
او اظهار کرد: القائات و توطئه های دشمنان از طریق شبکه های ماهواره ای ادامه دارد و هدف اصلی آنها اختلاف افکنی بین مذاهب اسلام است.
امام جمعه آستارا با اشاره به اینکه خوشبختانه در نظام جمهوری اسلامی شاهد توزیع عادلانه امکانات بین مناطق اهل سنت و شیعه هستیم، بیان کرد: مقام معظم رهبری به عنوان بزرگترین مدافع حقوق اهل سنت، همواره بر وحدت بین شیعه و سنی تاکید داشته اند و امروز به برکت همین تفکر توسعه و آبادانی مناطق مختلف کشورمان را شاهد هستیم.
حجت الاسلام حافظ نیا با اشاره به اختلاف افکنی های دشمنان در برخی کشورهای اسلامی، خاطرنشان کرد: تفرقه تیشه به ریشه اسلام می زند و مسلمانان باید همواره از اختلاف و تفرقه دوری کنند و با چنگ زدن به ریسمان الهی وحدت آفرین باشند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان گیلان نیز در این آئین گفت: مسلمانان در ایران اسلامی با عمل به منویات مقام معظم رهبری به دنبال برادری و دوستی هستند و این امر، امید بخش است.
حجت الاسلام علی رضا حسین پور افزود: برادری و برابری در بین مسلمانان موجب اتحاد و پیشرفت در ابعاد مختلف می شود و کشتار مردم در برحی از کشورهای اسلامی ناشی از تفرقه افکنی از طریق گروه هایی نظیر داعش است.
مولودی خوانی و قرائت شعر در وصف پیامبر اسلام (ص) از دیگر بخش های این آئین معنوی بود.
آستارا 86 هزار نفر جمعیت دارد و حدود 17 درصد آن را برادران و خواهران اهل سنت تشکیل می دهند و اغلب مردم روستای عنبران در بخش مرکزی این شهرستان سنی هستند.