در حال بارگذاری ...

در این سایت جملاتی از زبان خود او آمده است؛ مانند : اسلام نه یک نژاد و قوم بلکه یک ایدئولوژی است. یک ایدئولوژی افراطی است، افراطی ترین و رادیکال ترین ایدئولوژی روی زمین.

Pamela Geller از اسلام ستیزان آمریکایی، موسس حرکت ضد اسلامی نصب بنر در ایستگاه های مترو و بر روی اتوبوس ها در راستای اسلام هراسی است. روی این بنرها تصویری از اشخاصی نمایان است و جمله هایی منصوب به آنها نوشته شده که تفسیر غلط و خشنی را از جهاد نشان می دهد.

(در هر جنگی میان انسان متمدن و وحشی انسان متمدن را حمایت کنید اسراییل را حمایت کنید جهاد را مغلوب کنید)

(مساجد، سربازخانه های ماست؛ گنبدها، کلاه خودهای ما؛ مناره ها، سر نیزه های ما و ایمان سربازهای ما هستند. )
این شخص سرپرست گروه American Freedom Defense (مدافعان آزادی در امریکا) می باشد.(1) او و گروهش توسط Southern Poverty Law Center ( مرکزی عدالت خواه که با گروه های افراط گرا برخورد می کند) به عنوان یکی از اعضای حلقه ضد اسلامی و گروه اش به عنوان گروه منفور نامیده شده است.(2) در این سایت جملاتی از زبان خود او آمده است؛ مانند :" اسلام نه یک نژاد و قوم بلکه یک ایدئولوژی است. یک ایدئولوژی افراطی است، افراطی ترین و رادیکال ترین ایدئولوژی روی زمین."(3) و در جواب سوالی تحت این عنوان که یک مسلمان معتقد که عبادت هایش را به جا می آورد می تواند یک سیاسی میانه رو باشد؟ گفت: " نه، نه، آنها نمی توانند. ... من فکر نمی کنم که بسیاری از مسلمانان غربی بدانند زمانی که آنها پنج بار در روز نماز می خوانند در واقع آنها پنج بار در روز مسیحیان و یهودیان لعن می کنند... من به مسلمان میانه رو اعتقاد دارم؛ اما اسلام معتدل را باور ندارم. من فکر می کنم یک مسلمان میانه رو یک مسلمان سکولار است."(4) سخنان و حرکت های این شخص نشان از دشمنی با دین اسلام دارد. تجمع او در یکی از میدان های نیویورک در حمایت از اسرائیل، گروه اقلیتی که تحت ستم مسلمانان هستند(5) نیز نشان از این خصم دارد. اما اصل شروع نصب بنرهای ضد اسلامی به پروژه ای به نام park51 که یک مرکز بزرگ اسلامی در مکانی نزدیک به حادثه یازده سپتامبر است برمی گردد. پاملا در سخنرانی ای این بنا را موج دوم حمله یازده سپتامبر خوانده و گفته است: همه باید این را درک کنند که ما در جنگ هستیم؛ این مسئله ی آینده نیست؛ ما هم اکنون در جنگ هستیم؛ این بنا موج دوم حادثه یازده سپتامبر است ... ما زیر حملات هستیم، به طور واضح زیر حملات هرگونه جهاد؛ جهاد خشن، جهاد آکادمیک، جهاد فرهنگی، جهاد جامعه شناختی... این یک جنگ متعارف نیست. هر یک از شما باید در این جنگ حضور فعال داشته باشد... هنوز جامعه از حادثه یازده سپتامبر بهبودی کامل نیافته است... ما تحت حمله این مسجد هستیم. نباید اشتباه کرد، قرطبه(نام این مکان می باشد که برگرفته از یکی از باشکوه ترین مساجد اسپانیا می باشد که هم اکنون به کلیسا تبدیل شده است) نام نمادینی از فتح اسلامی در غرب است. این نام گذاری کاملا عمدی و حساب شده است. این یک مسجد در راستای فتح است( فتح اسلامی نیویورک)(6)...
 بعد از نصب این بنرها، جنبش جهاد من، توسط شورای روابط اسلامی آمریکا شکل گرفت. آنها با نصب بنرهایی تفسیر درست کلمه جهاد را ترویج دادند.
(جهاد من قضاوت نکردن مردم از روی پوشش آنهاست)
(جهاد من ساختن پلی از طریق دوستی است)

" love thy neighbor
در جواب این بنرها گروهای دیگری نیز فعال شدند
سال 2012 رهبران مسلمان،یهودی و مسیحی در مسجد شب کریسمس با هم ملاقاتی داشتند تا در مورد این پروژه اسلام هراسی تدبیری بیاندیشند آنها جنبشی را راه انداختند با این مضمون:" love thy neighbor"همسایه ات را دوست بدار!
 تصمیم بر آن شد که اعتراضی به مترو دیسی در قبال پوسترهای ضد اسلامی داشته باشند و این پوسترها نیز نصب شوند. جامعه مسلمان کلورادو مبلغی را برای طراحی و نصب این پوسترها که در بردارنده مفهوم مشترک بین سه ادیان که همان "عشق" است؛ پرداخته است. در این پوستر آیه ای از قرآن،جمله ای از تورات و بیبل آمده است!(7)
(تو باید ببخشی و چشم بپوشی و دوست نمی داری که خدا تورا ببخشد؟و خداوند بخشنده مهربان است)

از فعالیت های دیگر در پاسخ به این اقدام ضد اسلامی گروه شورای یهودیان در امور شهری""
می باشد که با درددست گرفتن دستنوشته هایی انزجار خود را از این حرکت اعلام کردند(8)
نوشته : اسلام هراسی مغایر با ارزشهای دین من است(یهود)






 

 

 

در همین رابطه مطلب (اسلام هراسی، عامل همدلی مردم و مسلمانان استرالیا!) را بخوانید.

پانوشت:
1. freedomdefense.typepad.com
2. www.splcenter.org
3. On Fox Business' "Follow the Money," March 10, 2011
4. Quoted in The New York Times
5. www.loonwatch.com
6. thinkprogress.org
7. http://www.denverpost.com
8. https://jcuanews.wordpress.com

 




نظرات کاربران